HTML

Eladó a lakásunk

Friss topikok

Címkék

Világos, zöld lakás fiataloknak

2012.01.30. 20:30 Elado a lakásunk

 

Eladjuk a IX. kerületi József Attila lakótelepen, az Epreserdő 34. szám alatt lévő, összkomfortos, erkélyes lakásunkat. A lakás keleti fekvésű, 3. emeleti, jó állapotú, távfűtéses, tégla építésű. Az 1+ 2 fél szobák ablakai kelet és egy park felé néznek, így a lakás világos, csendes, zöld.

A lakás belső burkolata parketta és járólap. Nyílászárói korszerű fa szerkezetek, thermo üveggel. Erkélye használható méretű, 4,2 nm. A konyha, fürdőszoba és előszoba padlólappal burkolt, szintén jó állapotú. A lakás előnye, hogy világos, csendes és a többi hasonló lakással szemben körbejárható.

Nyolc éve újítottuk fel, tavaly festettük/mázoltuk ki (a nappalit leszámítva). A belmagasság 2,74 m.

A közös költség: 8.045 Ft/hó, saját vízóra van. A fűtés és melegvíz ellátás távfűtés. Nyári minimum 7.400Ft, téli maximum 22.000 Ft. A lakás jól körbefűtött a szomszédok által, a termo szerkezetű nyílászárók jól tartják a hőt. A lakáshoz egy pince is tartozik.

A környék infrastrukturálisan rendkívül jól ellátott (lásd csatolt szemléltető ábra). Tömegközlekedése kiváló, villamos- és metrómegálló pár perc sétával könnyen elérhető. Gépjárművel parkolni a ház mellett, közterületen lehet.

Irányár: 11,5 millió forint.

Érdeklődni: Tóth István 30-491-2820

2 komment

Címkék: lakás attila állapot eladó lakótelep világos józsef

A bejegyzés trackback címe:

https://eladjukalakasunk.blog.hu/api/trackback/id/tr563978011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.08.02. 15:54:09

Azon gondolkodtam, hogy ha lenne rá pénzem és megvenném, akkor megérné-e kiadni. Jelenleg 8-11%-ot lehet kapni a bankban. Az minima havi 76667 Ft. Ennyiért még ki sem tudnám adni! :( Plusz a közös költség, plusz az amortizáció, plusz harács a Bölcs Vezérnek! Plusz az esetleges csaló albérlő utáni idegeskedés...

Nem semmi! ;)
süti beállítások módosítása