HTML

Az étkező

2012.01.30. 16:58 Elado a lakásunk

Eredetileg ez egy kis szoba volt, de egybe lett nyitva a konyhával. Így alakult ki a lakás azon másik nagy előnye, hogy teljesen körbejárható az előszoba, nappali, étkező, konyha és megint előszoba láncolatban, ami leginkább házibulik alkalmával mutatott nagy praktikumot, illetve akkor, ha a család, vagy baráti családok aprajával fogócskáztunk.

A 8,2 m2-es étkező sarkát (bal oldalon a ficus bambino mögött) szintén bebútoroztattuk (ugyanaz a stílus, mint a nappaliban a nagyszekrény). Ezt a bútort biztosan nem fogjuk mozdítani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az étkezőt nem csak mi szerettük, de a növények is, az orchidea valósággal virágzó tombolásba kezdett ezen a helyen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Látható a képen, hogy itt is (és a kisszobában, meg a nappaliban) redőny van az ablakokon (és az erkélyajtón). A nyílászárók korszerűek, fa szerkezetűek, thermo üvegesek, a lakás festéssel egy időben tavaly mázoltuk őket. Az erkélyajtóból rálátni a nappalin túl az étkezőre és a konyha "sarkára".

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eladjukalakasunk.blog.hu/api/trackback/id/tr13977489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása