HTML

Eladó a lakásunk

Friss topikok

Címkék

Közhírré tétetik...

2012.10.24. 13:08 Elado a lakásunk

20846-couple-with-sold-sign-uj.jpg

 És akkor kezdődhet minden elölről.

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

Világos, zöld lakás fiataloknak

2012.01.30. 20:30 Elado a lakásunk

 

Eladjuk a IX. kerületi József Attila lakótelepen, az Epreserdő 34. szám alatt lévő, összkomfortos, erkélyes lakásunkat. A lakás keleti fekvésű, 3. emeleti, jó állapotú, távfűtéses, tégla építésű. Az 1+ 2 fél szobák ablakai kelet és egy park felé néznek, így a lakás világos, csendes, zöld.

A lakás belső burkolata parketta és járólap. Nyílászárói korszerű fa szerkezetek, thermo üveggel. Erkélye használható méretű, 4,2 nm. A konyha, fürdőszoba és előszoba padlólappal burkolt, szintén jó állapotú. A lakás előnye, hogy világos, csendes és a többi hasonló lakással szemben körbejárható.

Nyolc éve újítottuk fel, tavaly festettük/mázoltuk ki (a nappalit leszámítva). A belmagasság 2,74 m.

A közös költség: 8.045 Ft/hó, saját vízóra van. A fűtés és melegvíz ellátás távfűtés. Nyári minimum 7.400Ft, téli maximum 22.000 Ft. A lakás jól körbefűtött a szomszédok által, a termo szerkezetű nyílászárók jól tartják a hőt. A lakáshoz egy pince is tartozik.

A környék infrastrukturálisan rendkívül jól ellátott (lásd csatolt szemléltető ábra). Tömegközlekedése kiváló, villamos- és metrómegálló pár perc sétával könnyen elérhető. Gépjárművel parkolni a ház mellett, közterületen lehet.

Irányár: 11,5 millió forint.

Érdeklődni: Tóth István 30-491-2820

2 komment

Címkék: lakás attila állapot eladó lakótelep világos józsef

Hálószoba

2012.01.30. 17:18 Elado a lakásunk

A hálószoba 9,7 m2. Nem túl nagy, de egy franciaágy és egy ruhásszekrény, egy komód és egy éjjeliszekrény elfér benne. Világos szoba szintén. Mi a hármas ablak kettes részét szinte mindig leengedett redőnnyel hagytuk, különben a reggeli napfény (különösen nyáron) vekkernél hatékonyabban ébresztett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán egyet fénynek háttal is, a francia ágy felé. Gondoltunk rá, hogy az oldalfalak felső részét bekönyvespolcozzuk, de végül sosem került rá sor (a szülői padlások, kamrák mindig meggyőzőbbek voltak). A háló, ugyanúgy, mint az étkező és a nappali parkettázott. Ezt még a korábbi tulaj csinálta, mi 2003-ban felújítottuk. Mivel nem a hagyományos nagyléces unalmas parketta, megszerettük, megtartottuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mint látható, sem a hálószoba, sem az étkező és a nappali ablakára nem tettünk függönyt. Ennek az az oka, hogy egyszrészt szeretjük a fényt, másrészt szembeszomszéd hiányában nincsen takargatnivalónk sem.

Szólj hozzá!

Címkék: hálószoba kisszoba

A konyha

2012.01.30. 17:12 Elado a lakásunk

A konyhánk nem túl nagy, viszont jól bútorozott. Kellő méretű munkaasztallal, beépített plusz fényforrással a mosogató és a munkaasztal fölött. Az elszívónk két éve lett felújítva (a lambériás, kissé 'old school' garat mögött elég erős motor dolgozik), szintén erős világítást kapott.

Gáztűzhely van beszerelve.

Szólj hozzá!

Az előszoba

2012.01.30. 17:04 Elado a lakásunk

Innen nyílik a konyha, a nappali és a fürdőnél említett tolóajtó. A képen nem látható a fogastól a bejárat felé lévő kamra/spajz, valamint a gázóra szintén beépített szekrénnyel körülvett része. Előbbit limlomnak, utóbbi cipőtárolónak használjuk. Az előszoba része még a praktikus "felső gardrób" a képen az üveges ajtó fölött (alig) látható rész, mely egy kettős szárnyú ajtó mögött van, itt a bőröndjeik, hotgászbotok és egyéb értékek rejtőznek.

 Az előszobát a konyhával, a kisszobával és az étkezővel együtt egy éve festettük ki.

Szólj hozzá!

A fürdőszoba

2012.01.30. 17:02 Elado a lakásunk

Ez a lakás lekisebb része és mivel ez van a legközpontibb helyen, így az egyetlen helység, amely nem kap természetes fényt. Kád, mosdó, WC és mosógép fér el benne. Hogy az ajtónyitás se vegyen el helyet, így az előszobára nyíló ajtót tolóajtóra cseréltük (kívülről egy nagy tükörrel).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Az étkező

2012.01.30. 16:58 Elado a lakásunk

Eredetileg ez egy kis szoba volt, de egybe lett nyitva a konyhával. Így alakult ki a lakás azon másik nagy előnye, hogy teljesen körbejárható az előszoba, nappali, étkező, konyha és megint előszoba láncolatban, ami leginkább házibulik alkalmával mutatott nagy praktikumot, illetve akkor, ha a család, vagy baráti családok aprajával fogócskáztunk.

A 8,2 m2-es étkező sarkát (bal oldalon a ficus bambino mögött) szintén bebútoroztattuk (ugyanaz a stílus, mint a nappaliban a nagyszekrény). Ezt a bútort biztosan nem fogjuk mozdítani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az étkezőt nem csak mi szerettük, de a növények is, az orchidea valósággal virágzó tombolásba kezdett ezen a helyen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Látható a képen, hogy itt is (és a kisszobában, meg a nappaliban) redőny van az ablakokon (és az erkélyajtón). A nyílászárók korszerűek, fa szerkezetűek, thermo üvegesek, a lakás festéssel egy időben tavaly mázoltuk őket. Az erkélyajtóból rálátni a nappalin túl az étkezőre és a konyha "sarkára".

 

Szólj hozzá!

Az erkély

2012.01.30. 16:47 Elado a lakásunk

Az erkély 4,2 m2 és nagyon nem sajnáltuk tőle a növényeket. :) Szemben egy hárs, platán és egy másik (talán kőris, vagy juhar) fa van, amelyeknek a korona lombjával vagyunk egy szinten. A hársra két éve felköltözött egy szarkapár, néha az ablakon keresztül szemezünk egymással.

Madárkedvelőknek ideális. Mi ugyan nem szoktattuk őket az erkélyre, de szén- és kék cinegét, dolmányos varjút láttunk a galambok és verebek mellett, nem beszélve a parki kedvencről a fekete rigóról. Tavaly télen egy nagyobb fenyőrigó kolóniát is megfigyeltünk, de ők fél óra alatt összeszedtek minden ehetőt, aztán távoztak.

Az erkélyt hét éve járólapoztuk, jó állapotban van. Grillezéshez ideális.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És persze nem maradhat el némi fűszernövény sem. A "konyhakert" egy része. :) 

 

Szólj hozzá!

A nappali

2012.01.30. 16:31 Elado a lakásunk

A nappalink 18,5 m2, a keleties fekvés miatt délelőtt direkt fényt kap. Van benne egy beépített szekrény  és csináltattunk egy nagyobb szekrényt is. Az erkély a lakás egyik erőssége,de azt annyira szertjük, hogy külön írunk róla. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A beömlő természetes fénnyel szemben is csináltunk egy képet (a világos részek még nem égtek ki a fotón, ezért látszanak sötétnek a nap által nem megvilágított részek), a parkettán lévő fénypászma jól érzékelteti, a napsütést.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igyekeztünk minden sarkát megmutatni a nappalinak.

 

Szólj hozzá!